1 Kies merk projector
2Kies model of onderdeelnummerprojector
Open Lampenzoeker

Service van Hotlamps

Specialistische partner – We bieden u de allerbeste lampen

Als grootste lampdistributeur in Europa zijn we trots op de persoonlijke service die we bieden.

Hotlamps heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van gerichte, specialistische ondersteuning voor alle lampen die we aan onze wederverkopers verkopen. We beschikken over een centraal team met regionale specialisten. Zij zetten zich helemaal in voor de distributie van lampen en bieden gepassioneerd uitmuntende ondersteuning en uitzonderlijke klantgerichtheid.

We zien het ontwikkelen van sterke, duurzame samenwerkingen op basis van service, flexibiliteit en technische kennis  als onze missie. Ook willen we een fijne partner zijn. Daarvoor behandelen we onze klanten zowel als vriend als als partner.

Als onderdeel van Tech Data Inc, de grootste technologiedistributeur in Europa, bieden we onze wederverkopers toegang tot het grootste assortiment met audiovisuele producten, communicatieproducten, mobiliteitsproducten, zakelijke producten, software en ICT-producten. Als distributiepartner met échte toegevoegde waarde bieden we een hoge mate van technische ondersteuning op deze gebieden. Ook denken we graag mee over oplossingen.

Volledige logistieke service - We bieden een breed scala aan logistieke diensten, zodat aan al uw wensen wordt voldaan.

We bieden meer lampen in Europa dan wie dan ook.

Onze specialistische ondersteuning voor wederverkopers vormt de basis van ons bedrijf. Daarom zoeken we ook naar uitzonderlijke service op het gebied van de verzending van onze producten.

Tech Data verzendt meer producten dan alle andere technologiedistributeurs in Europa. We hebben dus een hoge mate van expertise opgebouwd en zijn zeer efficiënt én flexibel.

Om u een indruk te geven van de specialistische service die we u kunnen bieden:

 • Aflevering van maatwerkinstallatie
 • Geplande aflevering
 • Online volgen van uw verzending
 • Paneuropese verzending
 • Gecombineerde verzending van producten
 • Dropshipment voor eindgebruikers

Vertrouwde adviseurs – Stel uw vragen aan onze specialistische interne en externe adviseurs

We hebben door de sector geaccrediteerde, vertrouwde adviseurs in dienst. De technische specialisten van Hotlamps en TD Maverick zijn getraind om onze klanten de best mogelijke ondersteuning te bieden. Ze kunnen zich daarbij baseren op kwalitatieve informatie.

Als 'vertrouwde adviseurs' moeten zijn onpartijdige informatie over producten kunnen verstrekken. Wanneer ze extra informatie nodig hebben, kunnen ze terugvallen op een team met productspecialisten die geavanceerd advies kunnen geven.

Klik hier om nu één van onze adviseurs te spreken.

Grootste voorraad - We hebben een voorraad t.w.v. 1,5 miljoen € met lampen voor meer dan 9.000 verschillende projectors

We bieden meer lampen op voorraad dan wie dan ook. We bieden onze wederverkopers de mogelijkheid om vol vertrouwen lampen aan hun klanten verkopen in de wetenschap dat hun verkoop wordt ondersteund door een stevige toeleveringsketen.

Dankzij de inkoop van grote hoeveelheden garanderen we bovendien uiterste competitiviteit als het gaat om het razendsnel vervoeren van grote hoeveelheden tegen een lage prijs.

De real-time informatie over de voorraad biedt wederverkopers absolute zekerheid over de beschikbaarheid van producten, zodat ze kunnen waarmaken wat ze zeggen.

Hoogste krediet – We bieden meer krediet via onze kanalen dan wie dan ook. Bovendien kunt u gebruik maken van onze flexibele financieringsplannen

Als onderdeel van Tech Data bieden we meer krediet dan elke willekeurige andere distributeur van lampen. We vinden het belangrijk dat we onze wederverkopers zoveel mogelijk kansen bieden om lampen in te kopen en hun klanten te helpen.

We bieden een sterke kredietlijn met flexibele financieringsmogelijkheden. Zo kunnen we onze klanten helpen om hun bedrijf te laten groeien.

Ook ondersteunen we aanbestedingen van elke omvang om te zorgen dat kredieten en cashflows geen belemmeringen vormen om een aanbesteding, die vaak een aanslag doet op de bronnen van organisaties, binnen te halen.

Klik hier om te ontdekken hoe we uw bedrijf kunnen helpen met onze financieringsmogelijkheden.

Volledige e-commerce – Dankzij ons volledige e-commercesysteem kunt u 24/7 zakendoen

Tech Data heeft het grootste e-commercebedrijf van Europa. Dankzij de grote investeringen in onze e-commercesystemen kunnen we onze klanten de best mogelijke service bieden, waarbij ze 24 uur per dag toegang hebben tot bijna alle informatiebronnen.

Voorbeelden daarvan zijn:

 • Volledige productinformatie en -specificaties
 • Real-time informatie over de beschikbaarheid
 • Klantspecifieke prijzen
 • Accountstatus en -overzicht
 • Volgen van de verzending
 • Online retourssysteem
 • Marketingondersteuning
 • Acties
 • Productgegevens en prijslijsten
 • Elektronische integratie via XML
 • Oplossingen voor een gehoste webwinkel

Hotlamps heeft zelfs zijn eigen lampconfiguratiehulpmiddel. Dit programma kan als een iFrame in uw webwinkel worden opgenomen, waardoor u een lampenexpert wordt die direct toegang heeft tot het grootste assortiment en de grootste voorraad van Europa.  Klik hier om de mogelijkheden te bespreken met een expert.

Deze website maakt gebruik van cookies
Door deze website te bezoeken of dit bericht te sluiten, stemt u in met onze Cookiekennisgeving.